FC Marlène versterkt zich op de valreep met Amy Visser en Aaike Verschoor

Geschreven door Redactie
FC Marlène versterkt zich op de valreep met Amy Visser en Aaike Verschoor

Nog net voor de deadline heeft FC Marlène twee speelsters weten binnen te halen. Beide speelsters komen van Team Alkmaar/Sportstars.

Ze profiteren van het feit dat de Alkmaarse club na een aantal transfers uit de eredivisie vrouwen stapt. Het gaat om de 31-jarige Aaike Verschoor en de 25-jarige Amy Visser.

Aaike Verschoor speelde voor onder andere FC Den Helder, Reiger Boys en Telstar. Verschoor begon op 13-jarige leeftijd met zaalvoetbal bij Watervogels en vervolgens bij Reiger Boys Zaalvoetbal en Team Alkmaar. Ze heeft tot op heden ‘de schaal’ nog niet gewonnen, maar is nog altijd gedreven om dit toch nog voor elkaar te krijgen. Vorige week reisde ze af naar Portugal voor het EK Beach Soccer. Maar de Oranjeleeuwinnen kwamen helaas niet door de groepsfase heen.

Team Alkmaar/Sportstars, Plubos en Biersteker zijn clubs waar Amy Visser voor speelde in haar carrière als zaalvoetbalster. Ze speelde voor Sporting Krommenie, Fortuna Wormerveer, Telstar, VV Alkmaar en Reiger Boys buiten op het veld. Haar huidige club is DSS een topklasser uit Haarlem.