Vier leukste cafés van Alkmaar

Geschreven door Redactie
Vier leukste cafés van Alkmaar

De meeste coronaregels zijn versoepeld en dat betekent dat je weer lekker een drankje mag drinken in je favoriete kroeg!

Het gezellige Alkmaar biedt niet alleen leuke winkels maar ook gezellige cafés. Van een trendy bar tot aan sfeervolle cafés, je vindt ze in het centrum van Alkmaar. Bespaar je de moeite en lees hieronder waar je terecht kan om een lekker drankje te drinken.

Café het is nooit te laat

Café het is nooit te laat is een gezellig bruin café in de binnenstad van Alkmaar. Met een klein maar fijn buiten terras dat van heaters zijn voorzien zit je hier met zowel koud als warm weer altijd goed. Een lekker biertje? Ze hebben niet alleen Amstel op de tap maar ook maandbier. Iedere twee maanden heeft zijn eigen bier. Toch liever een wijntje? Met het ruime wijnassortiment zit er altijd wel een wijntje voor jou tussen. Gewoon een frisje is natuurlijk ook goed.

Café ’t Hartje

Al tientallen jaren is Café ’t Hartje een begrip in Alkmaar. Je kan er ’s ochtends terecht voor een kopje koffie en ’s avonds voor een borrel. Er is een kleine kaart met wat hapjes en genoeg keuzen aan verschillende soorten drinken. Bier van de tap, bier uit de fles, wijnen, sterke dranken of gewoon fris, bijna alles hebben ze. In de zomer kan je buiten op het grote terras genieten van je drankje.

Ons Café ’t Kantoor

Ons Café ’t Kantoor is al 25 jaar in Alkmaar en omstreken een groot begrip. Je kan hier onder het genot van een hapje en een drankje genieten van de fijne sfeer. Het café staat bekend om zijn gastvrijheid en uitstekende service. Ook in de zomer is het goed vertoeven op het terras, gelegen op een van de gezelligste plekken van Alkmaar.

De Koning

De Koning is een bruin café waar je terecht kan voor een pannenkoek of een simpele lunch. ’s Avonds wordt er gezellig geborreld en in het weekend kan je er lekker feesten met goede Dj’s. Kortom wanneer je er ook langs gaat, het is altijd gezellig en je kan altijd er altijd genieten van een hapje en een drankje.Onze Ambassadeurs