Word flexitariër!

Geschreven door Redactie
Word flexitariër!

Kies 3x in de week voor vegetarisch. 

Vegetarisch eten draagt bij aan een goede en gezonde leefomgeving. Vegetarische voedingsbronnen zorgen voor minder broeikasgasuitstoot en landgebruik. Doe daarom mee aan de challenge: Word flexitarier! Kies 3x in de week voor vegetarisch.

Vegetarisch eten is om diverse redenen een goed idee. Het is een keuze die niet alleen wenselijk is met het oog op dierenwelzijn, maar ook voor de toekomst van onze planeet. Bovendien is voor de productie van vlees enorm veel grondstoffen nodig. Daarom roepen we jullie op om het stukje vlees of vis over te slaan en te kiezen voor drie vegetarische alternatieven. Moeilijk? Geef je op via: www.ikdoemeejijook.nl en ontvang een gratis receptenfolder met tips en adviezen.Onze Ambassadeurs