Badminton Nederland en Nightwatch slaan handen ineen

Geschreven door Redactie
Badminton Nederland en Nightwatch slaan handen ineen

Badminton Nederland heeft een samenwerkingsovereenkomst gesloten met Nightwatch Extreme Energy drink 100% Plant Based for Focus & Power.

De Energy Drink producent is vanaf heden tot eind 2022 de Energizing partner voor de Nightwatch AirBadminton Nations Cup, de Yonex Dutch Open en Probeerbadminton.nu powered by Nightwatch.
 
Nightwatch is een nieuwe 100% plantaardige extreme energy drank met een hart voor de natuur. Zo heeft Nightwatch maar 4,2 gram suiker per 100 ml en dit zijn natuurlijke suikers afkomstig uit fruitsappen. Nightwatch heeft een duurzaam productieproces en investeert in maatschappelijke projecten, zoals herbebossings- en scholingen in de Amazone. De energie, afkomstig uit de guayusa plant, zorgt voor meer energie gedurende een langere periode.

Barbara Mura, directeur Badminton Nederland, is erg verheugd met het partnership met Nightwatch: ‘’We zijn blij om een duurzame partner als Nightwatch aan ons te binden. We gaan met de komst van Nightwatch onze sport een flinke boost geven.’’
 
Daniel Hazewindus, directeur Nightwatch: “Nightwatch is verheugd om de komende jaren in samenwerking met Badminton Nederland de prachtige badmintonsport energie te geven. De badmintonsport sluit naadloos aan bij de eigenschappen van Nightwatch: focus en power.