De grootste beauty trends van 2021

Geschreven door Redactie

Wat zijn dé grootste beauty trends van 2021?

Er zijn na dit turbulente jaar wel wat ontwikkelingen binnen de beauty branche. In dit artikel lees je dé grootste beauty trends van 2021, wat is nu echt belangrijk voor huis?

Gezonde huid begint binnenuit

De gezondheid van je huis wordt voor een groot deel bepaalt door de gezondheid van je lichaam. Je huid is een orgaan en laat van buiten zien wat erbinnen afspeelt. Hoe gezonder je van binnen bent, hoe beter je huid kan functioneren. Huisproblemen komen vaak van binnenuit. Eventuele oorzaken kunnen zijn, een darmflora die uit balans is, een hormonale disbalans of een tekort aan vitamine. De beauty trend van 2021 is dus het gezond houden van je huid van binnenuit.

Skin Positivity

Het accepteren van een ‘niet-perfecte’ huis is de beauty trend van het moment. Deze trend speelt vooral op social media af. De druk om het perfecte plaatje te moeten zijn is erg groot. Veel influencers, modellen en actrices zien er altijd perfect opgedoft uit op de foto. De tegenbeweging die steeds vaker wordt gezien is eerlijkheid over hoe je eruitziet zonder make-up of een filter. Deze trend is heel erg belangrijk. Jezelf accepteren is een belangrijke stap naar geluk. Dus de trend van het moment is zelfliefde!

Duurzaamheid

Duurzaamheid is al een tijdje een trend en deze trend zet zich voort in 2021. De bewustwording van waar een product vandaan komt en waar het van wordt gemaakt, is bij steeds meer mensen belangrijk. Dit is een belangrijke trend om bijvoorbeeld het testen op dieren te stoppen.


Onze Ambassadeurs