Nationaal maak je bed op dag

Geschreven door Redactie

Elk jaar op 11 september herinnert de Nationale Opmaakdag ons aan alle voordelen van een goed opgemaakt bed.

We moeten allemaal op een gegeven moment slapen. En een goede nachtrust geeft ons de mogelijkheid om op te laden. Hoewel we niet altijd een perfecte nachtrust kunnen krijgen, kunnen we enkele veranderingen aanbrengen om onze slaapgewoonten te verbeteren. Wil je een betere nachtrust krijgen? Volgens de National Sleep Foundation kan het opmaken van je bed je slaap helpen verbeteren door de hoeveelheid woelen, draaien en rusteloosheid die we ervaren te verminderen. Het verminderen van al die onrust in de slaapkamer biedt een groot rendement, zoals een goede gezondheid!

Naast het comfortniveau nodigt de visuele aantrekkingskracht van een goed opgemaakt bed ons uit om te slapen. Bijna zoals een leeg canvas een kunstenaar tekent om te schilderen, roept een comfortabel opgemaakt bed ons op. Wie wil er aan het eind van de dag gekreukte lakens en verwrongen dekens onder ogen zien? Ons bed en onze slaapkamer zouden een heiligdom moeten zijn. En als ons bed eenmaal is opgemaakt, wordt er niet veel meer van ons gevraagd dan tussen de lakens door te glippen. Als we moe zijn, vragen we geen eisen meer van de dag, en zeker niet van ons bed.

Maak je bed op. Als je geen routine hebt om je bed op te maken, is Make Your Bed Day de dag! Gebruik deze naleving als een kans om met deze gezonde gewoonte te beginnen. Moedig het hele gezin aan om met je mee te doen. Zelfs kleine kinderen kunnen helpen. En we weten allemaal dat het creëren van gezonde gewoonten op jonge leeftijd een leven lang meegaat.

Onze Ambassadeurs