Halloween Horror Netflix Top 3

Geschreven door Redactie
Halloween Horror Netflix Top 3

Pak je favoriete snack, wat lekkers te drinken en geniet van deze enge films!

Het is weer oktober en dat betekent dat Halloween binnenkort weer voor de deur staat. Eindelijk weer een goed excuus om spannende en vooral enge horrorfilms te gaan kijken! Daarom hebben we drie horrorfilms uitgelicht die op Netflix staan deze maand. Alvast veel kijkplezier en pas op voor wat er onder je bed verstopt!

Pet Sematary (2019)

Gebaseerd op de baanbrekende horrorroman van Stephen King, volgt Pet Sematary Dr. Louis Creed (Jason Clarke), die, na te zijn verhuisd met zijn vrouw Rachel (Amy Seimetz) en hun twee jonge kinderen van Boston naar het landelijke Maine, een mysterieuze begraafplaats ontdekt diep verborgen in het bos bij het nieuwe huis van de familie. Wanneer een tragedie toeslaat, wendt Louis zich tot zijn ongewone buurman, Jud Crandall (John Lithgow), die een gevaarlijke kettingreactie veroorzaakt die een ondoorgrondelijk kwaad ontketend met gruwelijke gevolgen.

Annabelle Comes Home (2019)

Ed Warren en Lorraine Warren sluiten de kwaadaardige pop Annabelle op in een heilige glazen kast in hun kamer met demonische artefacten. Een jaar later moeten ze hun dochter Judy achterlaten bij de oppas Mary Ellen terwijl zij op reis gaan. De lokale krant vraagt zich echter af of de Warren helden of bedrog zijn en Daniela Rios, die onlangs haar vader verloor, lokt Mary Ellen de afgesloten kamer binnen in de verwachting contact met haar vader op te nemen. Ze laat de machtige Annabelle vrijen de meisjes brengen de nacht door achtervolgd door boze geesten.

Doctor Sleep (2019)

Jaren na de traumatiserende gebeurtenissen in The Overlook Hotel is Dan Torrance nu een alcoholist die worstelt om een baan te vinden. Hij verhuist naar een klein stadje in New Hampshire en wordt “Doctor Sleep”. Dan ontmoet hij Abra Stone, een tiener met de helderste glans die hij ooit heeft gezien. Als hij hoort dat een sekte van kwaadaardige wezens genaamd The True Knot haar achtervolgt met de bedoeling haar glans op te eten, doet hij er alles aan om haar te beschermen... inclusief terug te keren naar The Overlook.

Onze Ambassadeurs