Vandaag is het World Kindness Day

Geschreven door Redactie

Op 13 november, als onderdeel van World Kindness Day, worden we aangemoedigd om vriendelijkheid te verspreiden als een besmettelijke verkoudheid.

We willen het meer dan normaal delen, omdat onderzoeken aantonen dat wanneer anderen vriendelijkheid in actie zien, ze ook eerder geneigd zijn om een ​​vriendelijke daad te verrichten.

Dus stel je voor dat je een dagje op pad gaat en de vuilnisbak van je buurman is omgevallen. In plaats van het te negeren en de wind er een zooitje van te laten maken, raap je het op en brengt het terug naar de hoek. Drie andere buren merken het op en geven je een glimlach en een knikje op weg naar hun werk.

Een van die buren ziet een gestrande automobilist aan de kant van de weg op weg naar zijn werk. Hij herinnert zich uw attentheid en biedt assistentie aan de gestrande chauffeur. Verschillende voorbijgangers merken het op.

Op een kantoor worstelt een vrouw met een papierstoring. Ze heeft een vreselijke dag gehad. De klant heeft gewacht, maar ze herinnert zich de gestrande chauffeur die ze eerder op de dag passeerde. De klant laat de kantoormedewerker de tijd nemen. Iedereen kan een slechte dag hebben, maar dit voorkomt dat het erger wordt en kan het zelfs beter maken.

We hebben allemaal het potentieel om elkaars leven te verbeteren door begrip en vriendelijkheid. Of het nu een vriend, familielid, collega of vreemdeling is, ons vermogen om onze menselijkheid te tonen zou geen limiet moeten hebben.

Laat op Wereld Vriendelijkheidsdag je medeleven helder schijnen. Laat je ook betrappen op het tonen van zoveel mogelijk vriendelijkheid.

Gebruik #WorldKindnessDay om te delen op sociale media.


Onze Ambassadeurs