Hoe maak ik een leuke surprise

Geschreven door Redactie
Hoe maak ik een leuke surprise

Onder andere een zelfgemaakte Playstation is leuk om te maken.

Op zaterdag 13 november komt hij weer in het land: Sinterklaas! Ieder jaar zijn er weer problemen met surprises. Wat moet je diegene toch geven? Wat vindt diegene leuk? Er zijn wat tips om een leuke surprise te maken.

  • Veel gamers willen een Playstation 5 al is deze moeilijk verkrijgbaar. Hoe leuk is het dan om een kartonnen Playstation als surprise te maken. Het is dan weliswaar geen echte PS5 maar het is wel een origineel cadeautje. Voor een kartonnen Playstation heb je een schoenendoos nodig die je bijvoorbeeld zwart kleurt. Vervolgens maak je de details van de Playstation af met bijvoorbeeld toiletrollen.
  • Het kan ook leuk zijn om een surprise te maken in McDonalds-stijl. Zo kun je bijvoorbeeld je cadeautje in een cheeseburger-papiertje wikkelen. Ook kun je je cadeau in een zelfgemaakte kipnuggets pakje stoppen.
  • Bovendien is het een leuk idee om een pepernoten-machine te maken, helemaal in het thema van Sinterklaas natuurlijk! Dat kun je doen met lege flessen.

Er zijn dus genoeg leuke, originele en makkelijk te maken surprises. Veel plezier en succes met het knutselen!


Onze Ambassadeurs