De leukste multiplayer spellen op de Nintendo Switch

Geschreven door Redactie
De leukste multiplayer spellen op de Nintendo Switch

Het mooie aan Nintendo is dat ze erg goede spellen maken die je met zowel je vrienden als je familie kunnen spelen. Hier zijn er een paar!

Mario party

Mario party is een erg leuk spel. Een spel waarin je één van de beroemde karakters van Nintendo uitkiest. Zodra je dat hebt gedaan is het spel begonnen. Je begint het spel op een bord. Je moet op zoek gaan naar verschillende sterren die over het bord zijn verdeeld. Je moet ervoor zorgen dat je genoeg munten hebt om deze te kopen. Na elke ronde komt er een minigame. Je kunt geld verdienen door te winnen. Op deze manier kan je de sterren betalen. Wie de meeste sterren heeft wint!

Super smash brothers ultimate

In dit spel kies je een van de karakters uit allemaal verschillende spellen die ooit van of op een Nintendo zijn geweest. Van Metroid tot Mega Man. Alles kan! Je komt in een arena. Zodra het spel begint begin je met vechten. Je vecht tegen je tegenstander. Je kunt power ups gebruiken en wapens die vallen. Hou je ogen open voor de smash bal zodra je die kapot slaat kan je je ultimate gebruiken. Een krachtige aanval die je vijand in één keer van de arena af kan knikkeren.

Deze games zijn echte aanrader voor vrienden en familie. Je kunt ze in de game winkels kopen of in de Nintendo e-shop.