Sidney zorgt voor een kleurrijke vooruitzicht voor je huis

Geschreven door Redactie
Sidney zorgt voor een kleurrijke vooruitzicht voor je huis

Als Alkmaarder ben je er vast wel een keer langs gefietst: restaurant de Nachtegaal.

Buiten dat je hier natuurlijk heerlijk eet, ziet het er ook prachtig uit. Waarom het er zo mooi uitziet komt door schilder Sidney van den Berg.

Sidney is twee jaar geleden met zijn gezin van een liefelijk dorpje aan de kust naar de levendige stad Alkmaar verhuisd. “Het was heerlijk wonen aan zee, maar na twintig jaar waren we toe aan verandering en nieuwe mogelijkheden. Onze twee zonen kregen de leeftijd voor de middelbare school en voetballen al jaren bij AFC’34 in Alkmaar.” Ook voor het werk van Sidney was het interessanter om een move te maken. “Inmiddels wonen we al een paar jaar heel fijn in de Hargewaard, een centrale plek en goede uitvalsbasis voor allerlei activiteiten.”

Bekende gebouwen in Alkmaar

De stad Alkmaar is Sidney zeker niet vreemd. Hij kwam als kind al bij zijn oma in het Wildemanshofje en later zijn ook zijn moeder en zus in Alkmaar gaan wonen. Ook als werk is de stad hem niet vreemd want hij onderhoudt er al jaren mooie panden, VVE’s en bedrijven. “Een mooi voorbeeld hiervan is het historische pand op de Langestraat nummer 100, met onderin het restaurant De Nachtegaal.”

Dhr. Koningsveld is zeer tevreden over het werk van Sidney. “Hij heeft het schilderwerk van ons appartementencomplex, gevestigd in een monumentaal pand, al bijna twintig jaar onder zijn hoede. Dit pand vereist meer dan het gemiddelde vakmanschap en daarover beschikt hij voor honderd procent. Hij levert iedere keer weer prachtig werk. Maar dat niet alleen, hij denkt ook mee met de VvE over de nodige duurzame oplossingen die het onderhoud en de kosten ten goede komen. Sidney is prettig in de omgang en een prima vakman met liefde voor zijn werk.”