DIY Christmas Movie Night Snack Tray

DIY Christmas Movie Night Snack Tray

Je familie zal niets liever doen dan helpen bij het maken van een DIY Christmas Movie Night Snack Tray voor de feestdagen.

Ze zullen ook genieten van de herinneringen die het met zich meebrengt terwijl ze samen aan tafel zitten voor een ouderwetse kerstfilmavond.

Hier vind je alles wat je nodig hebt om een ​​snackbord voor een vakantiefilmavond te maken. Popcorn (gepoft), Candy Canes (elke kleur, elke smaak), Candy Cane Kisses, Rolos, Oreo's, Peperkoek Mannen Koekjes, M&M's, Kerstboom Taarten en alle andere favoriete snacks voor de filmavond laat je kinderen helpen bij het winkelen voor het snoep en de snacks die ze graag op het dienblad zouden willen hebben.

Dit leuke dienblad met filmsnacks is heel eenvoudig in elkaar te zetten. Zoek een leuk dienblad en plaats alles op het dienblad met uitzondering van de popcorn. Plaats kleine bakjes op het dienblad en plaats de verschillende soorten snoep. Giet nu de popcorn in de open delen van de bak. Plaats vervolgens de zuurstokken en de boomcakes op de popcorn. Nu hoef je alleen nog maar lekker onder de deken te kruipen en het snacken laten beginnen!

Je kunt natuurlijk ook variëren met de snacks en er een gezonde snack tray van maken.