Trouwjurken trends voor 2022

Geschreven door Redactie
Trouwjurken trends voor 2022

Ga jij dit jaar trouwen en heb jij je trouwjurk nog niet gevonden? Wij snappen dat je door het bos de bomen niet meer ziet hoor. Zoveel keus, zoveel winkels. We maken het ietsjes makkelijker voor je en gaan voor de trend van 2022.

Want voor dit jaar draag jij of een trouwjurk met een bloempatroon, of lange mouwen, ja ook in de zomer, of je draagt een korte trouwjurk, want die is helemaal in opmars. Ook pasteltinten zijn helemaal in dit jaar. Wil jij het liever wat veiliger houden? Dan hebben wij hieronder een aantal tips voor je:

• Bekijk eerst uitgebreid op internet wat voor modellen er tegenwoordig allemaal zijn. Op het internet zal je al een eerste selectie maken met wat je wel of juist niet leuk vindt.

• Pas meerdere trouwjurken door, sterker nog, maak er zelfs een feestje van. De kans dat je op deze manier je droom trouwjurk tegenkomt is groter als je er meerdere past en je zult er zo ook achter komen welke jurk juist niet bij je past.

• Neem alleen de mensen mee die belangrijk voor je zijn en hun eerlijke mening durven te delen met jou.

• Zorg ervoor dat als je een jurk aanhebt om door te passen, je op een klein opstapje staat. Zo zie je direct hoe de gehele jurk valt.

• Niet geheel onbelangrijk, maar als de dag dan komt om eindelijk trouwjurken te gaan passen, kies dan alleen jurken uit die binnen je budget vallen. Je moet er toch niet aan denken dat je je droomjurk vindt, maar deze niet kan betalen.

• Koop vooraf een aantal bladen of zoek ze op het internet. Knip de plaatjes uit van de jurken die je mooi vindt en maak een moodboard


Ons Alkmaarders bekeken ook: