Januari uitverkoop bij PlayStation

Geschreven door Redactie
Januari uitverkoop bij PlayStation

Tot maar liefst 75% korting!

Het is januari. Nieuw maand, nieuw jaar! Omdat het nieuwe jaar is begonnen heeft PlayStation een januari uitverkoop waarbij je tot maar liefst 75% korting kunt besparen! Hieronder hebben wij twee spellen die je zeker niet kunt missen!

Red Dead Redemption 2: Ultimate Edition


Red Dead Redemption 2 is een actie avonturenspel met een westers thema. De game speelt zich af in een open wereldomgeving met een fictieve versie van het westen, het middenwesten en het zuiden van de Verenigde Staten in 1899. De game bevat zowel componenten voor één speler als voor online multiplayer!


Prijs: 99,99 euro
Prijs met korting: 29,99 euro

The Witcher 3: Wild Hunt - Game of the Year Edition


The Witcher 3: Wild Hunt is een actie rollenspel met een derdepersoonsperspectief. Spelers besturen “Geralt of Rivia”, een monsterjager die bekend staat als een Witcher. Spelers bestrijden de vele gevaren van het spel met wapens en magie, communiceren met personages en voltooien missies om ervaringspunten en goud te verwerven!

Prijs: 49,99 euro
Prijs met korting: 9,99 euroOnze Ambassadeurs