Vonk per 1 augustus nieuwe instellingsnaam Clusius College en ROC Kop van Noord-Holland

Vonk per 1 augustus nieuwe instellingsnaam Clusius College en ROC Kop van Noord-Holland

De nieuwe naam van het Clusius College en ROC Kop van Noord-Holland is bekendgemaakt.

Vanaf 1 augustus 2022 gaan de onderwijsinstellingen samen verder onder de naam ‘Vonk’. De gefuseerde onderwijsorganisatie biedt vanaf dan 105 mbo-opleidingen, vmbo en cursussen/nascholing aan op 12 locaties in Noord-Holland.

De nieuwe naam is op 10 januari om 12.30 uur via www.vonkopleidingen.nl gepresenteerd. Op de vestigingen van de scholen werd de nieuwe naam op verschillende schermen getoond en konden medewerkers, studenten en leerlingen vanaf dat moment kennismaken met de nieuwe naam en logo van hun school.

Vonk

De naam Vonk is tot stand gekomen op basis van de input van een vragenlijst die door een afvaardiging van leerlingen, studenten, ouders, stakeholders en medewerkers is ingevuld. Zij gaven aan dat het onderwijs van Vonk een bijdrage levert om eenieder vanuit eigen motivatie stap voor stap te laten ontwikkelen. Dit doen we onder andere het blijven aanbieden van ondernemend en innovatief onderwijs. We laten elkaar sprankelen. Oftewel een Vonk. Met het nieuwe logo brengen we deze beweging in beeld. Het staat voor de stap omhoog, de groei en de sprong die je kunt maken binnen onze opleidingen.Onze Ambassadeurs