Goedkoop tanken met ANWB Onderweg

Geschreven door Redactie
Goedkoop tanken met ANWB Onderweg

De app is beschikbaar via Android en iOS.

Iedereen wil zo goedkoop mogelijk tanken, toch? Zeker in deze tijden waarin de benzineprijzen maar blijven stijgen. Wist je al dat je in de ANWB Onderweg app de brandstofprijzen bij jou in de buurt kunt vergelijken? Supermakkelijk in gebruik én het scheelt je een hoop in de portemonnee.

De app is beschikbaar op Android en iOS en is helemaal gratis. Buiten het vergelijken van brandstofprijzen, kan de app nog veel meer. Er zit navigatie in en je kan zoeken naar parkeer-plekken via de app. Je kan er de verkeersinformatie op bekijken en er is een tankstations-kaart met alle huidige prijzen. Ook aan de elektrische rijders is gedacht met een kaart waarop alle oplaadpunten in Nederland te zien zijn.

Als je lid bent van de ANWB, kun je inloggen. Hiermee heb je je ledenpas digitaal, kan je routes opslaan en een file alert instellen. Alle handige informatie in één app! Downloaden dus!


Onze Ambassadeurs