Positieve gedachten die je nodig hebt voordat je naar bed gaat

Geschreven door Redactie
Positieve gedachten die je nodig hebt voordat je naar bed gaat

Breng je gedachten terug naar een feel-good moment van je dag.

Jezelf omringen met een warme gloed van kalmerende gedachten voordat je naar bed gaat, zal je hersenen helpen kalmeren en helpen om af te drijven. Dus kruip onder je dekbed en denk aan rustgevende gedachten.

Stel je de mooiste plek voor die je kunt. Ga naar Instagram voor wat inspiratie, eerder op de dag natuurlijk, geen schermtijd vlak voor het slapengaan! en stel je dat kalmerende blauwe water voor dat de rand van een wit zandstrand. Voel de warme zachtheid op je tenen, ruik de geur van tropische bloemen, stel je voor dat je kokosmelk direct van het fruit drinkt en geniet van de zon op je huid. Het hoeft geen strand te zijn, het idee is om je geest te vullen met gelukkige gedachten voordat je gaat slapen, als je verlangt naar een wandeling in de bergen, de woestijn of zelfs op de maan, ga daar dan heen.

Probeer positieve meditatie voor het slapengaan door je te concentreren op je ademhaling. Tel gewoon je in/en uitademingen. Adem vier tellen in door je neus en acht tellen uit door je mond. Als je geest afdwaalt, breng hem dan zachtjes terug naar je ademhaling, vergeef jezelf onmiddellijk en ga verder.

We hopen dat we je wat ideeën hebben gegeven, maar voel je vrij om er zelf nog meer te bedenken. Je kunt positief lezen voordat je naar bed gaat, zodat je andere gedachten kunt bedenken die je kunnen helpen in slaap te vallen. Wat je ook besluit, gelukkige gedachten voor het slapengaan zijn een krachtige manier om je hersenen van negativiteit te zuiveren, rustig in slaap te vallen en te genieten van een heerlijke nachtrust.