Het Jeugdfonds Sport & Cultuur helpt!

Geschreven door Redactie
Het Jeugdfonds Sport & Cultuur helpt!

Wil jouw kind graag sporten of muziek maken, maar is er thuis weinig geld? Misschien kan het Jeugdfonds Sport & Cultuur helpen.

Het Jeugdfonds Sport & Cultuur betaalt de contributie of het lesgeld voor kinderen en jongeren tot 18 jaar uit gezinnen waar weinig geld is voor sport, dans, muziek of iets anders creatiefs.

Bijdrage aanvragen

Een bijdrage kunt je aanvragen via een tussenpersoon. Dat kan iemand van de gemeente Wijdemeren zijn, zoals een consulent van het sociaal domein, het sociaal wijkteam of de buurtsportcoach. Maar ook de juffen en meesters, een schuldhulpverlener of jeugdhulpverlener. Jouw kind kan na aanvraag vaak al binnen drie weken beginnen!

Meer informatie

Op jeugdfondssportencultuur.nl/fondsen/noordholland vind je meer informatie over het bedrag, de aanvraag en meer. Heb je vragen of hulp nodig bij het kiezen van een sport- of muziekles? Neem dan contact op met Eva Stam van Team Sportservice via 06 27 55 24 20 of estam@teamsportservice.nl.