Quotes voor Valentijns dag!

Denk na over hoe de speciale persoon je laat voelen en welke boodschap je deze Valentijnsdag aan hen wilt overbrengen.

Misschien heb je een favoriete herinnering of moment met de persoon die je op je kaart wilt markeren. Berichten hoeven niet lang en gedetailleerd te zijn, gewoon een bericht vanuit het hart schrijven is een geweldige manier om je liefde te tonen voor de persoon aan wie je schrijft.

We hebben hieronder 5 stappen opgesomd die je zullen helpen bij het maken van de perfecte Valentijnsdagkaarten:

1. Spreek je Valentijn aan. Begin je bericht door de ontvanger van je kaart aan te spreken.
2. Wens de ontvanger van je kaart een fijne valentijnsdag Dit wordt meestal bereikt met een eenvoudige zin als: "Happy Valentine's Day!"
3. Schrijf een oprechte boodschap. Spreek vanuit het hart wanneer je je bericht schrijft. Voeg persoonlijke accenten toe om je Valentijn te laten weten hoeveel je om hem geeft.
4. Gebruik een citaat om je Valentijnsdagbericht te inspireren. Wees niet bang om een ​​paar woorden te lenen van je favoriete schrijver of dichter. Valentijnsdagcitaten kunnen heel ontroerende toevoegingen zijn aan je wenskaart en passen goed bij een doos chocolaatjes of een handgemaakt Valentijnsdagcadeau.
5. Onderteken je kaart met liefde. Gebruik een liefdevolle afsluiting om je Valentijnsdagbericht af te sluiten en je begroeting te beëindigen zoals het begon.

Voeg iets meer toe aan je Valentijnsdagberichten dan "CRAZY 4U" met deze Happy Valentine's Day-citaten. Jahaa, de liefde … Bestaat er iets mooiers? Mogen deze hartverwarmende quotes je vandaag inspireren om het hart van je geliefde te doen smelten.

“Liefde kost niets om te krijgen, maar is onbetaalbaar als je het hebt.” – Kees van Kooten
 
“Liefde verkwikt als zonneschijn na regen.” – William Shakespeare

“Ik zal van je houden, een liefde lang.” – Wim de Bie

“Oost west, verliefd best.” – Remco Campert

 “Wie verliefd wordt op zomersproeten, moet ook aan de winter denken.” – Hans Söhnker

 “Als jij honderd jaar wordt, dan wil ik honderd jaar min één dag worden. Dan hoef ik nooit zonder jou te leven.” – Albert Einstein

 En om te eindigen: 

“When the moon hits your eye like a big pizza pie, that’s amore.” – Jack Brooks