Hoe krijg je een platte buik in een week?

Hoe krijg je een platte buik in een week?

Je hebt je routine in de sportschool heel vaak gemist, dankzij je drukke schema (of gewoon luiheid).

Je wilt je favoriete jurk dragen, maar maakt je zorgen dat je slappe buik uitpuilt. Dit zorgt ervoor dat je je zorgen maakt over hoe je het vet rond je buik kunt verliezen. Hoewel je vet niet kunt verminderen, kan je buikvet verliezen door je totale lichaamsvetpercentage te verlagen. En je hoeft je dagelijkse gewoontes niet helemaal om te gooien om binnen 7 dagen een platte buik te krijgen! Volg gewoon deze tips.

1. Circuittraining

Als je spieren wilt opbouwen en tegelijkertijd vet wilt verbranden, moet je drie dagen per week circuittraining doen. Geniet van volledige lichaamsoefeningen zoals lunges, push-ups en pull-ups, voor een set van 15 herhalingen. Vergeet niet elke oefening te volgen met een minuut touwtjespringen. Je zou ongeveer 500 tot 600 calorieën per training moeten kunnen verbranden.

2. Controleer je eten


Het soort voedsel dat je in deze periode zult eten, is van vitaal belang om enige verandering teweeg te brengen. Natuurlijke voedingsmiddelen zoals fruit, groenten, volkoren brood en pasta's, kip, rundvlees, vis en magere zuivelproducten zouden bewerkte voedingsmiddelen vol suiker moeten vervangen.

3. Vermijd zout

Om het vasthouden van water te minimaliseren, verlaagt je je natriuminname. Dit betekent dat je zout moet vermijden. Je kunt je eten in plaats daarvan op smaak brengen met andere kruiden en specerijen.

4. Drink water

Zorg voor voldoende water om die gifstoffen weg te spoelen. Dit geeft je dubbele voordelen van een stralende huid en een platte buik. Water drinken betekent niet alleen liters water op een dag, maar ook het drinken van gezonde dranken zoals groene thee met anti-oxidanten en vers groente en vruchtensap.

5. Blijf uit de buurt van alcohol

Alcohol kan je maag een opgeblazen gevoel geven. Om die perfecte buik te krijgen voor een nauwsluitende jurk, blijf deze week uit de buurt van alcohol.

6. Zeg vaarwel tegen stress

Stress en angst kunnen de overproductie van een bepaald hormoon, cortisol genaamd, veroorzaken, dat gewichtstoename in de buikstreek stimuleert. Dus probeer je hoofd koel te houden!
 

Onze Ambassadeurs