Film: De vijf legendes

Geschreven door Redactie
Film: De vijf legendes

Rise of the Guardians is een animatiefilm gebaseerd op de populaire William Joyce-boekenreeks genaamd The Guardians of Childhood.

De kerstman, Tandenfee, Jack Frost, Paashaas en de zandtovenaar moeten samenwerken om Pitch te stoppen, van het onderdompelen van de wereld in eeuwige angst en duisternis. De film speelt zich ongeveer 200 jaar na de boekenreeks af.

De officiële site beschrijft het perceel als volgt:

Rise of the Guardians is een episch avontuur dat het verhaal vertelt van een groep helden elk met buitengewone vaardigheden. Wanneer een boze geest die bekend staat als Pitch de handschoen neerlegt om de wereld over te nemen, moeten de onsterfelijke Guardians voor de eerste keer hun krachten bundelen om de hoop, overtuigingen en verbeeldingskracht van kinderen over de hele wereld te beschermen.