Urban sketch dag in Alkmaar

Geschreven door Redactie
Urban sketch dag in Alkmaar

Kom jij ook naar Urban sketch dag in Alkmaar?

In Alkmaar wordt er een urban sketch dag gehouden, dit houd in dat je op locatie gaat tekenen, elkaar inspireren en natuurlijk plezier hebben.

Aanstaande zondag van 10:30 tot 16:00 uur is er een urban sketch dag. Rond 10:30 uur verzamelt iedereen op het Kerkplein in Sint Pancras. Rond een uur of 12:00 ga je met z'n allen naar het haventje in Broek op Langedijk, hier kan je lekker eten bij de snackbar maar je mag ook je eigen eten meenemen. Ongeveer rond 14:00 uur ga je met de rest naar de Twuyver molen en wordt de dag daar afgerond om 15:30 uur. Als je niet de hele dag aanwezig kunt zijn is dat niet erg want je mag zo lang blijven als jij zelf wilt en kan. Deelname voor dit evenement is gratis en idereen mag mee doen.

Meer informatie kan je vinden op de pagina van Alkmaar Urban Sketchers op Facebook.

Onze Ambassadeurs