Bijzondere kanotocht op de Hunze

Geschreven door Redactie
Bijzondere kanotocht op de Hunze

Op vrijdag 10 juni organiseert In Het Wilde Weg een heerlijke kanotocht in het prachtige Torenveen op de Hunze.

Dit natuurgebied is het thuis van heel veel verschillende dieren zoals Ree, Vos, Das, Otter en Bever.

De kano-natuurgids van In Het Wilde Weg neemt jou graag mee! Onderweg leer je de sporen van deze prachtige dieren herkennen. Verder zal je leren dat heel veel wilde planten behalve geweldig mooi, ook nog eens eetbaar zijn. De ervaren gids van In Het Wilde Weg vertelt je hier alles over.
 
Halverwege genieten wij van een pauze bij het kampvuur met een lekker hapje en wildpluk thee of koffie. Omdat wij rond het avondeten pauze hebben neemt de gids van In Het Wilde Weg een heerlijke gevulde maaltijdsoep mee! Kosten: €55,- per persoon (Kano-natuurgids, biologische maaltijdsoep met bannockbrood en drankje van het kampvuur en gebruik kano inbegrepen). Startlocatie in de buurt van Molen de Juffer, Gasselternijveen, exacte startlocatie na aanmelding.

Datum 10 juni van  15.00 - 19.00 uur, aanmelden bij Tim Horneman, info@inhetwildeweg.nl

Voor meer informatie www.inhetwildeweg.nl