Interview met de heren van Slimster

Geschreven door Redactie

Natuurlijk wil je niet meer betalen dan nodig. Als je vergelijkt via Slimster betaal je nooit meer te veel en vind je altijd de beste deal zonder dat dit je veel tijd kost.

Marvin Grouw is content specialist bij Slimster en legt in dit interview uit wat Slimster voor jou kan betekenen! De belangrijkste kernwaarde van Slimster is: TRANSPARANTIE. Zij vinden het belangrijk dat consumenten eerlijke informatie krijgen over producten, diensten en bedrijven.

Marvin vertelt: “Onze doelstelling is iedereen helpen bij het vinden van de beste deal. Wij zijn dé vergelijker die jou helpt bij het vinden van de beste deal. Ben je aan het verbouwen en op zoek naar een specialist? Heb je een schilderklus die gedaan moet worden? Of ben je op zoek naar een nieuwe televisie, wasmachine of een ander huishoudelijk product? Vergelijk en vind bij ons de beste deal! Hierbij draait het natuurlijk niet alleen om de laagste prijs, vertrouwen en zekerheid is minstens net zo belangrijk. Wij streven ernaar om iedereen te helpen het bedrijf of product te vinden waar ze helemaal happy mee zijn. ”

Slimster is opgericht door Marco Schuurman en Martijn van Dijk, hierbij Marco’s verhaal; “Mijn compagnon Martijn en ik zijn ruim 10 jaar geleden Slimster begonnen, zoals zo vaak bij start-ups, uit persoonlijke frustratie. Wij vinden dat je vraag en aanbod altijd volledig transparant bij elkaar moet brengen. Bij ons is dan ook geen positie te koop. De webshop waar een product momenteel het goedkoopst is zal bij ons altijd bovenaan staan, ongedacht onze vergoeding voor het doorverwijzen van de bezoeker. Daarnaast is ons productcontent onafhankelijk en nooit ‘gestuurd’ door een fabrikant.

Wij leven dan ook volledig op no cure no pay basis, dat betekent dat wij webshops of aangesloten vakbedrijven ons uitsluitend betalen voor het ontvangen van een goede bezoeker of offerte-aanvraag. Door het continu nastreven van de perfecte match tussen vraag en aanbod houden wij iedereen tevreden. Dat in combinatie met een gebruiksvriendelijk platform en absolute focus op klanttevredenheid zorgt ervoor dat wij ook in lastige markten steady blijven groeien. Veel bedrijven groeien dan ook met ons mee en dat is mooi om te zien!”

Marvin vertelt verder: Mensen kunnen onafhankelijke informatie en advies van Slimster verwachten. Wij helpen je van A tot Z bij het vergelijken, zodat je tijd én geld bespaart. Ben je op zoek naar een nieuwe tv, wasmachine, koelkast of ander huishoudelijk apparaat? Bij ons selecteer je eenvoudig jouw voorkeuren en we tonen je de best passende modellen inclusief online prijzen. Voor een verbouwklus, schilderklus of andere klussen in huis vraag je eenvoudig een offerte aan, ontvang je vrijblijvend maximaal 4 offertes in je mailbox en kies je de offerte met de beste deal. Hiervoor werken we samen met meer dan 2000 gecontroleerde bedrijven, waarbij we veel eisen aan de kwaliteit stellen. Zo brengen we je alleen in contact met betrouwbare vakmensen uit jouw regio. Door de juiste match tussen consument en bedrijf te vinden, zorgen we voor een hoge tevredenheid voor beide partijen. 

FD Gazellen Slimster heeft al 4 keer de FD Gazellen Award gewonnen en behoort hiermee tot de snelst groeiende bedrijven van Nederland.

“Het is een groot compliment voor het hele team. Door een mix van slimme technologie en persoonlijke aandacht willen wij verder uitgroeien tot de beste vergelijker van Nederland met de hoogste klanttevredenheid.” Je kunt hier meer over lezen via de volgende link: slimster.nl/nieuws/slimster-wint-fd-gazellen-award-2021Slimster B.V.

Piet Mondriaanlaan 12

3812 GV Amersfoort

088 - 222 1410

www.slimster.nl