Flink bezorgt boek vol prachtige tekeningen aan Sinterklaas

Geschreven door Redactie
Flink bezorgt boek vol prachtige tekeningen aan Sinterklaas

Sinterklaas is weer in het land en daarom heeft Flink iets leuks georganiseerd. Tot en met 5 december kunnen kinderen een tekening inleveren bij de dichtstbijzijnde Flink-hub in ruil voor een traktatie.

Flink verzamelt alle kleurplaten en maakt er een boek vol tekeningen van om aan de Sint te overhandigen. Want ook Sinterklaas zelf mag wel eens blij worden gemaakt, en Flink vindt het extra leuk om dit samen met de kinderen uit de buurt te doen.

In Alkmaar, Almelo, Almere, Amersfoort, Amsterdam, Apeldoorn, Breda, Delft, Den Haag, Dordrecht, Deventer, Eindhoven, Enschede, Groningen, Haarlem, Hengelo, Den Bosch, Hilversum, Leeuwarden, Leiden, Nijmegen, Roosendaal, Rotterdam, Spijkenisse, Tilburg, Utrecht en Zoetermeer kunnen kinderen hun tekening inleveren bij Flink om Sinterklaas te vieren. Ook rondom Kerstmis zal er een leuk initiatief plaatsvinden, dan zullen de ouders en verzorgers verwend worden.

 

Flink is de grootste flitsbezorger van Nederland. Tweederde van de Nederlanders die bestellen bij een snelle boodschappenbezorger doet dit via Flink. Door boodschappen te bezorgen, geeft Flink haar klanten kostbare tijd terug. Met name onder jonge gezinnen, jongeren en studenten is de dienstverlening het afgelopen jaar razend populair geworden. Flink ziet het hele jaar de gemiddelde bestelwaarde al stevig toenemen.