Interesse voor Bizot uit Griekenland

Geschreven door Redactie
Interesse voor Bizot uit Griekenland

Olympiakos Piraeus heeft interesse getoond in de keeper van AZ Marco Bizot. De dertig jarige keeper heeft aangegeven open te staan voor een nieuw avontuur.

Het ziet er dan ook naar uit dat Bizot deze zomer nog gaat vertrekken uit Alkmaar.

De keeper heeft er geen geheim van gemaakt dat hij open staat voor een vertrek. Daarnaast heeft hij ook een aflopend contract bij AZ en is dit dus het laatste moment voor AZ om nog geld voor hem te kunnen krijgen. Bizot zou graag naar de Griekse competitie willen, maar er is nog geen akkoord gemeld tussen de clubs.

José Sá, de huidige keeper van de Griekse club staat in de belangstelling van Wolverhampton Wanderers. Olympiakos Piraeus is dus opzoek naar een vervanger. Naast de interesse in Bizot, hebben zij ook kenbaar gemaakt geïnteresseerd te zijn in Tomas Vaclík. De Tsjechische doelman is vertrokken bij Sevilla en dus transfervrij op de markt.

Het is nog onbekend wie de opvolger van Bizot zou worden. Maduka Okoye, de huidige keeper van Sparta staat wel in de belangstelling van zowel AZ als PSV. Nu er nieuwe geruchten zijn vanuit Griekenland is dit een serieuze optie voor AZ.