Lotenverkoop voor ’t praethuys gaat hard

Lotenverkoop voor ’t praethuys gaat hard

In juni is er een loterij gestart door het Koningin Wilhelmina Fonds voor de Nederlandse Kankerbestrijding (KWF), om vijf praathuizen financieel een hart onder de riem te steken.

Eén van die praathuizen is ’t Praethuys in Alkmaar, wat overigens ook actief is in Heerhugowaard. ’t Praethuys wordt zichtbaar veel gesteund, er zijn namelijk al 4.400 loten verkocht. Voor de vier andere praathuizen zijn 2.700 loten verkocht. Op 17 juli is de trekking, dus als je nog een lootje wilt kopen moet je snel zijn!

Voor veel mensen die geraakt worden door kanker is een inloophuis een onmisbare plek. Het is de plek waar de mensen thuiskomen, hun verhaal delen en een luisterend oor vinden en bieden. Door het coronavirus werden inzamelacties afgelast waardoor inloophuizen het financieel zwaar hebben.

Dus steun de praathuizen en koop een lootje! De kosten zijn 2,50 euro per lot en je kan mooie prijzen winnen, waaronder luxe overnachtingen, een tour met een Eko-Chopper, Eko-bike of Eko-cruiser voor vier personen, een familie-excursie met een elektrische terreinwagen, een GPS-audiotour en tien bonnen voor een bloemenboeket. Lootje kopen? Klik dan hier!