Vakantiepret voor jeugd met een beperking

Vakantiepret voor jeugd met een beperking

Stichting Sport-Z organiseert drie sportieve activiteiten onder de naar VakantiePRET speciaal de Alkmaarse jeugd met een berperking.

Bij VakantiePRET staan de leuke sportdagen en een plezierige ervaring voorop. Bij Kolping Boys is er op woensdagmiddag 14 juli een sportinstuif en op dinsdag 20 juli is er een sportroulette in De Meent. VakantiePRET wordt afgesloten op dinsdag 27 juli met klimmen en klauteren in Outdoorpark Alkmaar.

Op 14 juli is de sportinstuif van 10:00 uur tot 12:30 uur. Er zijn allemaal leuke sporten, luchtkussens en spelletjes neergezet om je goed te kunnen vermaken. Het is de bedoeling dat de ouders/verzorgers zelf de deelnemers begeleiden. Zo beleef je deze te gekke dag echt samen. Tijdens de Sportroulette zijn er diverse sporten die de jeugd kan uitproberen in kleine groepjes. Tussen 13:30 uur en 16:00 uur is er onder anderen rolstoelbasketbal en judo. De judo is ook toegankelijk met de rolstoel.

Op dinsdag 27 juli worden de deelnemers meegenomen door de begeleiders van Sport-Z om tussen 10:00 uur en 16:00 uur mee te gaan op avontuur in Outdoorpark Alkmaar. Er zijn ook leuke groepsactiviteiten waarbij een minimumleeftijd van 6 jaar geldt. Ga voor meer informatie naar de website van Sport-Z.