De Swinging Summer Deals

Geschreven door Redactie
De Swinging Summer Deals

Maak van elke avond een vakantie-avond. 

Gebruik de Swinging Summer Deals bij Golfbaan Sluispolder!

Golfbaan Sluispolder is de naam van de meest smaakmakende golfbaan! Naast 27 uitdagende holes staat Sluispolder bekend om haar enthousiaste team, het sfeervolle clubhuis en de uitgebreide faciliteiten.


Sluispolder betekent plezier in Sport & Culinair. Voor golfers een mooie polderbaan met interessante holes. Een golfschool met specialisten op elk gebied van de swing én voor elk niveau. De jeugdopleiding is de grootste én meest gezellige van Noord Holland.

FAB Friday

De FAB friday is de zeer succesvolle ochtend voor de Golf (startende) Vrouw. Een uitgebreide golfshop met zeer ervaren professionals die van eerlijk advies voorzien voor golfclubs, mooie & technische golfkleding en accessoires die bij jou, je swing en budget passen.

Over de actie 

Lekker golfen & genieten van een Chef’s Special. Reserveer een starttijd na 15:00 uur voor 9 holes & Chef’s Special 45,00 euro of 18 holes & Chef’s Special voor maar 70,00 euro. 

De actie loopt van 1 juli tot en met 31 augustus. Je kunt je starttijd reserveren via de website van Golfbaan Sluispolder of reseveren door te bellen naar de receptie op 072 - 5 111 555. Bij binnenkomst graag aanmelden bij de receptie.