Het wijn festival komt naar Cultuurpark de Hout in Alkmaar

Het mooiste festival van Nederland komt op 3 en 4 september naar Cultuurpark de Hout in Alkmaar.

Tijdens dit gezellige festival staan meer dan honderd wijnen in de schijnwerpers gecombineerd met kaasplankjes, vega gerechten en heel veel meer lekkernijen. Dit allemaal onder het genot van muziek, een potje Jeu de Boules en een hoop gezelligheid.

Ben jij een echte wijn genieter? De hele zomer lang tourt het Wijn Festijn door Nederland. Geniet een weekend lang op de meeste unieke locaties door heel Nederland van de lekkerste wijnen. Geen oppas voor de kinderen? Geen enkel probleem! Kinderen hebben gratis toegang en er zijn ook heerlijke alcoholvrije drankjes beschikbaar. Een entreekaartje kost 8,50 euro en een groepsticket (vanaf vier personen) kost 8,00 euro.

Klik hier voor meer informatie over het evenement.


Onze Ambassadeurs