Stop je telefoon nooit in je achterzak

Stop je telefoon nooit in je achterzak

Tegenwoordig kunnen we niet meer zonder. Onze telefoon gaat altijd en overal mee naartoe.

Als je je telefoon niet in je hand hebt berg je hem op op een handige plek. Bijvoorbeeld in een tasje, maar heel veel mensen doen de telefoon ook in de achterzak van de broek. Maar dat is geen goed idee. Dit is waarom je je telefoon nooit in je achterzak moet stoppen.

Waarom je je telefoon nooit in je achterzak moet stoppen

De hele dag door zitten we op onze telefoon: appen, bellen en door onze feeds scrollen. Als we ’s ochtends wakker worden begint het al. Even checken wat we hebben gemist vannacht. Het is een handige maar zeker geen verstandige plek om je telefoon in te bewaren: je broekzak. Er is jarenlang onderzoek gedaan door de Amerikaanse professor Devra Davis naar het effect van stralingen van telefoons. Het blijkt dat de bloed barrière wordt afgebroken door de straling. Deze bloed barrière beschermt je brein tegen beschadigende stoffen. Het bewaren van je telefoon in je broekzak kan de botdichtheid in de bekken aantasten.

Waar laat je je telefoon dan?

Het is dus beter om te voorkomen dat je telefoon in aanraking komt met de huid. Maar als je hem niet in je achterzak of bh kan bewaren, waar dan wel? Nou heel simpel: in een tasje. Gebruik een goede screenprotector en jouw telefoon is helemaal veilig in jouw tas. Er zijn ook speciale telefoonhoesjes die je bijvoorbeeld om je schouder kunt hangen.


Onze Ambassadeurs