Vleermuisexcursie in Oudorp

Vleermuisexcursie in Oudorp

Er komen wel zeven soorten vleermuizen voor in Oudorp.

Wil jij ze een keer zien? Dat kan! Stichting Oudorperhout organiseert in het kader van de Nacht van de vleermuis een vleermuisexcursie.

Deze excursie is op 27 augustus. Samen met Dirk Barendregt ga je opzoek naar vleermuizen. Hij zal ook zijn kennis over de beestjes met je delen. Gewapend met een vleermuisdetector ga je opzoek in Oudorp. De excursie duurt ongeveer een uur en start om 20:20 uur. Er kunnen maar vijftien mensen meedoen, dus weer er snel bij!

Er wordt voorrang verleend aan donateurs van de Stichting, zij mogen gratis mee. Ben jij (nog) geen donateur? Dan betaal je een kleine bijdrage van 3,00 euro. Kinderen zijn gratis. Wil je meedoen? Stuur dan een mail naar d.barendregt2@upcmail.nl hij neemt dan contact met je op en geeft aanvullende informatie.