Lekker body positief

Geschreven door Redactie

Lekker body positief stond in de krant van deze maand, maar wat houdt dat nou eigenlijk in?


Body positief, je hebt het vast wel zien rond vliegen over het internet en het heeft veel aandacht gekregen de laatste paar maanden maar wat is het en wat bedoelen ze daar mee?

Body positief houdt in dat je mensen die bijvoorbeeld voller of te dun zijn gelijk behandeld en ze support maar soms word dit verkeerd gebruikt vinden de meeste mensen. Het gaat er namelijk om hoe goed zij zich voelen in hun vel en niet hoe zij er uit zien.

Body positief is eigenlijk dat je mensen die bijvoorbeeld dunner zijn helpt hun zelfvertrouwen omhoog te trekken en dat ze zich juist veranderen. Dit betekent niet dat ze niet mooi zijn, maar dat het niet goed is voor hun gezondheid. Hetzelfde geld voor mensen die voller zijn te bemoedigen om af te vallen, want dat is natuurlijk ook niet goed voor je gezondheid.

Uiteindelijk is iedereen mooi zoals ze zijn maar niet alles is even gezond als een ander.


Onze Ambassadeurs