Hier zijn de grootste beauty trends van 2021

Geschreven door Redactie

In de krant van deze maand stonden de grootste beauty trends van dit jaar.

Nummer 1: Gezonde huid begint binnenuit
De gezondheid van je huid wordt vaak bepaald aan hoe goed je je lichaam voed etc. Je huid laat dus zien wat er van binnen gebeurt met je organen. Hoe gezonder je van binnen bent, hoe beter je huid kan functioneren. Huidproblemen komen vaak van binnenuit. Eventuele oorzaken kunnen zijn, een darmflora die uit balans is, een hormonale disbalans of een tekort aan vitamine. De beauty trend van 2021 is dus het gezond houden van je huid van binnenuit. 

Nummer 2: Skin Positivity
Het accepteren van een ‘niet perfecte’ 
huid is de beauty trend van het moment. Deze trend speelt vooral op social media af. De druk om het perfecte plaatje te moeten zijn is erg groot. Veel influencers, modellen en actrices zien er altijd perfect opgedoft uit op de foto. De tegen beweging die steeds vaker wordt gezien is eerlijkheid over hoe je eruitziet zonder make-up of een filter. Deze trend is heel erg belangrijk. Jezelf accepteren is een belangrijke stap naar geluk. Dus de trend van het moment is zelfliefde!

Nummer 3: Duurzaamheid.
Duurzaamheid is al een tijdje een trend en deze trend zet zich voort in 2021. De bewustwording van waar een product vandaan komt en waar het van wordt gemaakt, is bij steeds meer mensen belangrijk. Dit is een belangrijke trend om bijvoorbeeld het testen op dieren te stoppen.

Als je meer van dit soort artikelen wilt lezen begin dan aan de krant!

Onze Ambassadeurs