Retulp, de slimme flessenverkoper

Retulp, de slimme flessenverkoper

Retulp is een bedrijf dat simpelweg drinkflessen verkoopt, maar met een groter doel dan alleen drinkflessen verkopen.

Retulp verkoopt flessen die niet zijn gemaakt van plastic. Dit is omdat het bedrijf tegen de plastic soep is en alles eraan wil doen om die enorme soep op te lossen. Daarom maken ze de flessen van bamboe en ijzer. De flessen zijn niet het enige dat ze verkopen inmiddels verkopen ze ook lunchboxen helemaal plastic vrij.

Dit is niet het enige wat ze doen. Retulp is bezig met een enorm project op 20 miljoen liter water te doneren. Dit doen ze door 20 miljoen plastic flessen te besparen. Dit project heet mission indesposable. Op het moment staat de teller op 100 000 flesjes dus ook 100 000 liter water!


Onze Ambassadeurs