YouTube stopt met het jaarlijkse YouTube Rewind

Geschreven door Redactie

Geen YouTube Rewind meer?

YouTube Rewind is een video dat elke eind van het jaar word gemaakt door YouTube. In die video zie je allerlei trends van dat jaar maar dan met een leuke twist. Rewind is al 11 jaar oud, het eerste YouTube Rewind begon in 2010 waar je “The Annoying Orange”, de start van Justin Bieber en allerlei andere soorten populaire videos en trends van dat jaar zag. In het begin van Rewind was het nog erg populair en mensen konden niet wachten om de Rewind van volgende jaar te zien, maar die mening is in de laatste jaren voor vele veranderd.

Youtube Rewind, is de laatste jaren erg achteruit gegaan. YouTube heeft ervoor gekozen om te stoppen met Rewind nadat het de laatste jaren niet meer zo succesvol was. YouTube heeft met tijdens de aankondiging wel gezegd dat ze iets anders jaarlijks gaan doen in plaats van Rewind, maar ze hebben nog niet gezegd wat. Wist je dat Enzo Knol in de YouTube Rewind zat van 2017?


Onze Ambassadeurs