Topvrouwen uitgeroepen tot Flevolandse Zakenvrouwen 2021

Geschreven door Redactie
Topvrouwen uitgeroepen tot Flevolandse Zakenvrouwen 2021

Op 24 september 2021 werd de verkiezingsavond gehouden in CenterParcs.

Daar werden door de jury, onder leiding van burgemeester Gerrit Jan Gorter (Zeewolde), de winnaressen bekend gemaakt. Er waren drie verschillende categorieën waaronder de acht verschillende genomineerden werden onderverdeeld.

Categorie Manager van het jaar 2021

Liesbeth Bronkhorst van Stichting Stad & Natuur werd aangewezen als Flevolandse Zakenvrouw in de categorie Manager. In deze categorie waren twee genomineerden, waarbij Marian Mulder van MAC-3PARK helaas de titel aan haar voorbij zag gaan.

Categorie MKB

In deze categorie mocht Phuong Nguyen van Okkerse & Schop Advocaten de titel in ontvangst nemen. Er waren drie genomineerden, naast Phuong maakten ook Carolina Riffi Ollite van Carat23 en Monique Ballering – van der Laan van Recht door Zee Casemanage-ment kans op de felbegeerde titel. Categorie ZZP / eenmanszaak Dorien Broerse van The Next Chapter sleepte deze categorie in de wacht. Hierbij liet zij Kimberly Vonk van The Black Cockatoo en Liza Dehzad van Judica Letselschade achter haar.

De leden van het Netwerk Flevolandse Zakenvrouwen die tijdens de avond aanwezig waren mochten ook stemmen voor de publieksprijs. De winnares van de publieksprijs is Dorien Broerse geworden. Hiermee viel Dorien tweemaal in de prijzen op deze mooie avond!