Christmas Gardens wordt jouw webshop voor kerstartikelen!

Geschreven door Redactie
Christmas Gardens wordt  jouw webshop voor kerstartikelen!

Eind oktober lanceert Christmas Gardens haar website met webshop.

Met passie voor Kerst lanceren twee jonge ondernemers binnenkort de website van hun nieuwe online kerstwinkel. Zij selecteren de nieuwste, leukste en meest bij zondere interieur en exterieur artikelen voor bij jou thuis of op het werk!

Christmas Gardens houdt zich bezig met de verkoop van mooie kerstartikelen voor zowel jouw interieur als exterieur. De aankomende webshop heeft voor de interieurartikelen de focus op kerstornamenten, kerstbomen en kerstversiering. De focus voor de exterieurartikelen ligt op leuke buiten kerstverlichting en kerstbomen.

Naast interieur en exterieurproducten verkopen zij ook kerstpakketten, voor zowel particuliere als zakelijke klanten.

Er zijn drie thema’s voor de kerstpakketten verkrijgbaar: het feest pakket, BBQpakket en Italiaans pakket. Ook is het mogelijk om op maat gemaakte kerstpakketten aan te vragen. Wil jij bij voorbeeld je grootmoeder, klant of collega’s verblijden met een persoonlijk pakket? Stel dan samen met Christmas Gardens een persoonlijk kerstpakket samen. Als je nog niet helemaal zeker weet wat zij nou het allerleukst zouden vinden om in een kerstpakket te ontvangen dan hebben ze bij Christmas Gardens ook nog een speciale vragenlijst voor je die je kan doorsturen zodat je zeker weet dat jouw kerstpakket toch echt het allermooist is!

De webshop krijgt een luxe “look en feel” waarbij je helemaal thuis bent op het gebied van Kerst. Met een scherpe blik op de nieuwste trends en ontwikkelingen zullen er binnenkort leuke blog artikelen gepubliceerd worden op de website. Uiteraard worden de producten ook uitgelicht in deze blogs.

Volg de social mediakanalen van Christmas Gardens om op de hoogte te blij ven van de laatste ontwikkelingen. Je kan ze vinden op Instagram via accountnaam christmasgardensnl en op Facebook via accountnaam ChristmasGardens. Vergeet ook niet de meldingen in te schakelen om er zeker van te zijn dat je niets mist!

Christmas Gardens wenst je alvast een vrolijke aanloop naar het kerstfeest toe!

Onze Ambassadeurs