Griezelen, gillen en vooral veel plezier bij Scare Me!

Geschreven door Redactie

Scare Me, het horror evenement van Almere, komt terug!

Nu groter en spannender dan ooit! Van 15 oktober t/m 13 november kunnen bezoekers iedere vrijdag en zaterdagavond genieten van een unieke horrorbeleving in zes(!) verschillende spookhuizen. Ook zullen zij open zijn op zondag 31 oktober, dan mogen bezoekers ook verkleed komen. De vele acteurs staan klaar om je de stuipen op het lijf te jagen. Dompel je onder in zes unieke werelden en beleef een geweldige avond boordevol schrik en lachmomenten!

Scare Me is een horrorevenement dat je zintuigen zal tarten. De zes spookhuizen zijn uniek van opzet en bijzonder gedetailleerd. Durf jij ze allemaal aan? Ook kun je tijdens Scare Me even bijkomen in de Retro Room, met old skool games en kun je genieten van een drankje bij de bar.

The Pirate’s Adventure is een oogstrelend mooie adventure room in piratenthema. Uniek aan deze ‘escape’ room is dat je niet alleen te maken krijgt met uitdagende opdrachten, maar ook piraten en ander gespuis die je mee- of tegenwerken. Wat je ook doet, zorg ervoor dat je de kapitein van het schip niet tegenkomt, want dan word je gekielhaald!

In Baku neemt jouw eigen fantasie de loop met je. Je gaat op bezoek bij een oud curiosawinkeltje met een mysterieuze achtergrond. Je hebt bijzondere verhalen gehoord, maar of die ook waar zijn

Liefhebbers van clowns mogen Kill It zeker niet missen! Gewapend met een lichtpistool ga jij in een team het territorium van de clowns binnen, op zoek naar jongleerballen. Vind jij alle ballen voor de clowns jullie te pakken krijgen? Blijf kalm tijdens je zoektocht en wie weet kom je heelhuids terug uit dit circus!

The Mansion is de nieuwste toevoeging van Scare Me! Een zeer uniek spookhuis die gebruik maakt van bijzondere technieken om jou de schrik van je leven te bezorgen. The Mansion is het huis waar de meeste aandacht in is gegaan op het gebied van decoratie en techniek. In dit huis stap je in de schoenen van een privé detective en zul je op zoek moeten gaan naar de heer Van der Graaff.

In Writers Block zul je bekende figuren tegenkomen. De geniale schrijver wiens huis je zult betreden, laat jullie ervaren hoe het is in zijn chaotische brein. Raak gefascineerd, maar raak niet verdwaald in de eindeloze hersenkronkels! Dit huis heeft al 2 nominaties op zijn naam en een award

gewonnen (ScareEvent ‘Best Maze 2020’)!

Last but not least is er de eerste DARKRIDE! Hier kunnen we nog niet te veel over vertellen, maar één ding verklappen we vast, “Maak je klaar voor de rit van je leven”

Ga naar Scareme.nl om je tickets te bestellen! Met de kortingscode OnsAlmereHalloween krijg je 10% korting!

Onze Ambassadeurs