Provincie zoekt duurzame ondernemers

Geschreven door Redactie
Provincie zoekt duurzame ondernemers

Ben jij een mkb'er, start-up of scale-up die wil bijdragen aan een schone, duurzame en gezonde wereld?

Kun je wel wat hulp en expertise gebruiken om jouw idee of product op de markt te brengen of verder te groeien met je onderneming? Schrijf je nu in voor GO!-NH; een programma gericht op ondernemers.

Provincie zoekt duurzame ondernemers

De provincie Noord-Holland heeft speciaal voor ondernemers zoals jij het GO!-NH versnellingsprogramma ontwikkeld. In een traject van 3 tot 6 maanden helpt de provincie je bij het op de markt brengen en opschalen van jouw innovatieve, duurzame product of dienst. En daarmee word je geholpen impact te maken op de maatschappij! In het voorjaar starten weer 2 trajecten: GO!-NH Accalerator en GO!-NH Growth. Het Accelerator traject is voor mkb-bedrijven en start-ups met een idee, maar nog geen of een beperkte markt. Het Growth traject is voor bedrijven die in een volgende fase zitten en nu willen groeien.

Meer weten

Tijdens een GO!-NH traject word je verder geholpen met trainingen, tools en professionele coaching door experts. GO!-NH zorgt er ook voor dat je jouw innovatie kunt presenteren aan serieuze investeerders, partners, potentiële klanten en andere relevante partijen in de markt. Bekijk voor meer informatie ook onderstaande video.

Ook meedoen?

Er zijn al meerdere succesvolle edities van GO!-NH afgerond en maar liefst 100 bedrijven hebben met hulp van GO!-NH inmiddels hun duurzame innovaties versneld kunnen ontwikkelen. Om mee te doen moet je aan een aantal voorwaarden voldoen.

Je bedrijf is actief in Noord-Holland én in een van de volgende sectoren:

  • Energietransitie
  • Duurzame Mobiliteit
  • Duurzame landbouw en voedsel
  • Circulaire Economie