De Online Marketing Tornado

Geschreven door Redactie
De Online Marketing Tornado

Een blauwdruk voor een wervelende online business

Vorig jaar hebben de “mannen” van de Internet Marketing Unie (IMU) een ware bijbel uitgegeven. Volgens Tonny Loorbach en Martijn van Tongeren kun je met dit boek, vanuit het niets, een succesvolle online business starten en een vrije ondernemer worden. Een vrije ondernemer klinkt goed in de horen, dus hebben wij ons voor jou verdiept in het boek. En onze conclusie is… enorm waardevol en zeker een aanrader!

Het tornado model is ontworpen om als een magneet te werken voor het aantrekken van jouw ideale doelgroep. De tornado zal deze 'opzuigen' in een volautomatische marketingmachine waar ze worden omgezet in leads en klanten. Vervolgens neemt je tornado je klanten mee in een wervelende ervaring naar diehard fans en ambassadeurs van je merk.

De missie van IMU met dit boek…

Al 10 jaar geven zij online marketing trainingen en ontwikkelen ze specialistische software. Ze hielpen al duizenden ondernemers aan meer bezoekers, leads en klanten via het internet en de 'IMU' is uitgegroeid tot een miljoenenbedrijf.

Toen zij aan dit boek begonnen was het idee om een simpele basisgids voor beginners te schrijven om ze kennis te laten maken met hun filosofie. Dit project liep door het enthousiasme echter al snel uit de hand. Na 6 weken schrijven lag er een ultieme 'bijbel' op tafel met al de beste strategieën en technieken van de afgelopen tien jaar. Met gepaste trots durven zij te zeggen dat dit een 100% foolproof handleiding is voor iedereen die (in vrijheid) online wil ondernemen.

Tonny en Martijn vinden dat iedere ondernemer toegang zou moeten hebben tot deze kennis. Daarom hebben ze er alles aan gedaan om van De Online Marketing Tornado een zo concreet mogelijk stappenplan te maken dat je letterlijk kunt volgen.

352 pagina’s diepgaande inhoud, 216 afbeeldingen en 1 kilo in gewicht. Met recht een ‘kiloknaller’, ze hebben niets achtergehouden! Je kunt het boek voor 20,00 euro bestellen via imu.nl/online-marketing-tornado/.