Nationale fastfood dag

Geschreven door Redactie
Nationale fastfood dag

Op 16 november krijgen food lovers een dosis van hun favoriete voedsel op National Fast Food Day.

Fastfood, iedereen eet het wel is. En er is nu een speciale dag voor gemaakt


Fastfood werd voor het eerst gepopulariseerd in de Verenigde Staten in de jaren 1950 en wordt beschouwd als elke maaltijd met een korte voorbereidingstijd en wordt in een verpakte vorm aan een klant geserveerd. De maaltijd zorgt voor een snelle dine-in, take-out of take-away. De meeste fastfoodrestaurants bieden drive-thru-service. Na de Eerste Wereldoorlog werden auto's populair en betaalbaarder. In die tijd introduceerden restaurants de drive-in.

Terwijl fastfood begon als sandwiches en bijgerechten, breidden de menu's zich in de loop van de tijd uit. Tegenwoordig omvat fastfood vis, een verscheidenheid aan gebakken kip, taco's, pizza en een brede selectie van bijgerechten. Frisdranken lessen de dorst en desserts verzoeten het menu. Van ijs en shakes tot taarten en cakes, fastfood levert. Nodig een groep uit in je favoriete fastfoodrestaurant. Deel wat uienringen en een shake.


Vandaag is dus de uitgelezen kans om een fastfood te gaan eten.