Yade Lauren en Kevin winnen de grote Fun X award

Geschreven door Redactie
Yade Lauren en Kevin winnen de grote Fun X award

Gisteravond werden de Fun X awards weer uitgereikt

Zangeres Yade Lauren en de rapper Kevin hebben gisteravond de grote FunX Music Awards gewonnen. Ze hebben gezamenlijk in totaal vier prijzen gewonnen. Één van die prijzen is artiest van het jaar. Dit jaar was al weer de achtste editie van deze Awardshow en net als elk jaar was het in de

AFAS Live midden in Amsterdam. Ondanks de coronaregels mochten er nog best veel bezoekers komen. Er waren namelijk meer dan 1200 mensen die voor de awardwinaars konden juichen. Wel moesten ze gaan zitten maar dat drukte de pret niet.

Yade Lauren won de grote prijst namelijk de beste zanger prijs. Deze prijs ging eerdere jaren naar bijvoorbeeld Frenna. Praat met mij een nummer dat Yade samen met Kevin had gemaakt won de prijs voor het beste nummer en de beste samenwerking. Deze prijzen zijn echt gericht op jongeren enjongeren die muziek maken. Op deze manier legt Fun X echt de focus op nieuwe en creatieve muziekmakers in Nederland.


Onze Ambassadeurs