Ouderwets gourmetten op oudjaars avond

Geschreven door Redactie

Lekker lang tafelen met familie en vrienden.

Ben je er nog niet helemaal uit wat je op tafel gaat zetten op oudejaarsavond? Waarom zal je moeilijk doen, als het ook lekker makkelijk kan? Ga gourmetten! Het scheelt veel tijd in de keuken en het is ook nog eens hartstikke gezellig. Iedereen kan zelf kiezen wat hij of zij op de plaat gooit, zet er een mandje met stokbrood en heerlijke salades bij en de avond is compleet. Zitten er ook kinderen aan tafel? Neem kant en klaar pannenkoekenbeslag mee. Altijd leuk, en de kinderen zijn er dol op! Lekker met poedersuiker of een flinke klodder Nutella.

Sluit het diner af met een lekker dessert. Zelf gemaakt of gekocht, wat je zelf leuk vindt! Het gaat er niet om waar het vandaan komt, het gaat om de gezelligheid. Maak er een leuke avond van, en eetsmakelijk!


Onze Ambassadeurs