Vandaag is het bathtub party day

Geschreven door Redactie
Vandaag is het bathtub party day

Bathtub Party Day moedigt ons allemaal aan om de gewone douche over te slaan en in plaats daarvan in het bad te blijven hangen.

Een badkuipfeest klinkt verdacht veel als een drukke aangelegenheid, maar dat hoeft het niet te zijn. Toegegeven, als je jonge kinderen hebt, is het tijdbesparend om er twee of drie tegelijk in het bad te stoppen. Ze allemaal opschuimen en spelen met het waterspeelgoed zijn enkele van de meest memorabele momenten bij het opvoeden van kinderen.

Voor volwassenen tellen de voordelen van een rustige bad snel op.

- Een stomend bad tijdens het koude en griepseizoen helpt onze sinussen te zuiveren en onze zuurstofopname te verbeteren. Het verhoogt ook onze bloedsomloop.
- Het warme water vermindert ontstekingen en verlicht pijnlijke gewrichten en pijnlijke spieren. Het helpt ook om stress te verlichten.
-  Dalende temperaturen buiten betekenen koude handen en voeten, of gewoon een koud lichaam in het algemeen. Een duik in een warm bad verwarmt ons meteen.
- Onze huid houdt van de stoom uit het bad, maar zorg ervoor dat je ze ook hydrateert. - Voeg badolie toe aan je badwater om het meeste uit uw Bathtub Party te halen.

Geniet van alle voordelen van een Bathtub Party en vier het met allerlei soorten bubbels!

Verzamel je favoriete bath bomb, een goed boek en een glas Moscato en laat de zorgen van de dag verdwijnen terwijl je ontspant in het bad. Gebruik #BathtubPartyDayOnsNieuws om op sociale media te posten.


Onze Ambassadeurs