Laat je inspireren door chef-kok Sharon de Miranda

Geschreven door Redactie
Laat je inspireren door chef-kok Sharon de Miranda

Duurzaam, gezond en lekker koken met chef-kok Sharon de Miranda.

Wist je dat duurzame en gezonde gerechten hartstikke lekker kunnen zijn? Dat ontdek je natuurlijk bij Floriade Expo 2022 waar innovatieve oplossingen voor groene, gezonde steden centraal staan waaronder duurzaam voedsel. Sta je te popelen om meer te weten te komen over dit onderwerp? Kijk dan de nieuwe online kookshow van Sharon de Miranda, bekende tv-kok en chef-kok van Food Forum.

In de keuken van Food Forum, het paviljoen van provincie Flevoland bij Floriade Expo 2022, gaat Sharon in gesprek over het voedsel van morgen. En ze kookt met smaakmakers uit de Nederlandse voedingswereld de lekkerste gerechten. Met Sharon de Miranda als chef-kok ontstaat een explosie aan creativiteit in de show waarmee er keer op keer lekkere, goede en seizoensgebonden gerechten worden ontwikkeld en geserveerd. Maar Sharon heeft ook vragen en is benieuwd hoe andere chefs en partij en uit de keten de uitdaging aangaan om een menu voor te schotelen wat lekker, duurzaam en gezond is. Wat belandt er dan precies op het bord als je verschillende chefs aan het werk zet? En welk verhaal gaat er schuil achter dat bord? Je ziet het allemaal in de online kookshow van Sharon.

De eerste aflevering van Sharons’s Chef Show is te zien op FoodForum.nl. Vanaf nu is hier elke maand een nieuwe aflevering te zien.