Beauty adventskalenders 2021

Geschreven door Redactie
Beauty adventskalenders 2021

Op weg naar de feestdagen.

Tel de dagen tot kerst op feestelijke wijze af met een beauty adventskalender. Een advents-kalender met chocolaatjes is natuurlijk leuk, maar een kalender met echte beautyproducten erin is natuurlijk geweldig! Dit jaar zijn er weer een aantal prachtige kalenders waar je uit kan kiezen.

Rituals

24 Geluksmomentjes. Dat is wat er in de adventskalenders van Rituals zit. Rituals heeft dit jaar twee adventskalenders. Een 2D en een 3D versie. Allebei de kalenders zitten in een prachtig gouden verpakking. Het zijn schattige huisjes met daarin beautyproducten van Rituals. Van bodylotion tot haarmaskers, het zit allemaal in de mooie kalenders van Rituals. De 2D kalender kost 59,90 euro en de 3D kalender kost 89,90 euro en is verkrijgbaar in de Rituals winkels of op www.rituals.com

Clinique

Ook in de adventskalender van Clinique zitten 24 kleine cadeautjes verstopt. 24 Heerlijke producten van Clinique. Van make-up tot huidverzorging, het zit allemaal in de mooie advents-kalender van Clinique. De kalender kost 89,00 euro en is verkrijgbaar bij de Bijenkorf.

Lancôme

24 Topproducten in de Limited pop-up Edition adventskalender van Lancôme. Heerlijke verzorgingsproducten van het mooie merk Lancôme zijn er verstopt in deze kalender. Deze kalender koop je als “doos” en als je de doos openklapt staat er in het midden de Eiffeltoren met daar omheen de vakjes met de producten erin. Het is alleen al een feestje om deze adventskalender neer te zetten! De kalender kost 100,00 euro en is verkrijgbaar bij de Bijenkorf.