Mogen wij even bij jou binnen kijken?

Geschreven door Redactie
Mogen wij even bij jou binnen kijken?

Heb jij een bijzonder interieur? Een inrichting die net even anders dan anders? Een prachtige babykamer bijvoorbeeld, bijzondere slaapkamer, een te gekke keuken of een woonkamer die eruit springt?

Wij zijn op zoek naar mensen met bijzondere interieurs en die graag iets over willen vertellen voor onze kranten en onze nieuws platformen. En het leuke is, er komt een heel team bij je langs met fotograaf om jouw verhaal te horen en mooie foto’s te maken. Misschien zelfs een mooie video!

Lijkt het je leuk om jouw interieur met je verhaal aan Nederland te laten zien? Mail ons dan en stuur wat foto’s mee in je email en wie weet word jij wel uitgekozen en komen wij even bij je binnenkijken. Mail Bijzonder Interieur naar redactie@onsalmere.nl