2022: dit staat ons allemaal te wachten

2022: dit staat ons allemaal te wachten

2022! Het is zover! Het is een nieuw jaar. Dit jaar is hopelijk het jaar van veel geluk en vooral veel positiviteit.

Wat staat er ons allemaal nog meer te wachten in het nieuwe jaar? Ten eerste vindt er in 2022 de Olympische Winterspelen plaats. Dit jaar is dat in de Peking, de hoofdstad van China. De Olympische Winterspelen duurt van vrij dag 4 februari tot aan zondag 20 februari.

In maart mogen wij weer met z’n allen naar de stembus. Dan vinden namelijk de gemeenteraadsverkiezingen plaats.

2022 is niet alleen het jaar van de Olympische Spelen, ook wordt een groot ander sportevenement georganiseerd. Van 21 november tot aan 18 december vindt het Wereldkampioenschap Voetbal plaats in Qatar.


Onze Ambassadeurs