Nieuwjaarsstemmer cocktail

Nieuwjaarsstemmer cocktail

Een heerlijk alcoholvrije cocktails om het jaar mee van start te gaan.

Het nieuwe jaar wil je natuurlijk met een goed start beginnen. Maar je wilt het ook feestelijk doen. Start daarom het nieuwe jaar met deze heerlijke alcoholvrij e cocktail met de toepasselijke naam Nieuwjaarsstemmer.

Ingrediënten:

  • 100 gram suiker;
  • 4 zakjes zwarte thee;
  • Citroen;
  • Appel;
  • Oranje;
  • Een halve lepel gember en favoriete specerij en (munt, kaneel, enz.);
  • 600 milliliter water;
  • 150 gram verse of ingevroren aardbeien.

Bereidingswijze:

Snijd de appels doormidden en snijd ze in dunne plakjes. Schil de schijfjes Citrus. Vouw de appels en citrusvruchten in een grote kom, voeg aardbeien toe, voeg suiker toe, meng en laat 40 minuten staan. Kook het water en voeg gember toe om theezakjes te maken. Giet de kruiden bij het fruit- en bessensap. Giet het fruit in de gezette thee en laat het samen 1,5 uur staan. Zeef, koel in de koelkast en giet in een glas.


Onze Ambassadeurs